Waarom dit mijn specialismen zijn

Vanuit mijn eigen (top)sport verleden, heb ik ervaren dat ik veel behoefte had aan een specialist die diverse disciplines in zijn pakket had en zo voor mij van toegevoegde waarde was.

Ik ben na 30 jaar praktische sport ervaring begonnen met de opleiding Allround Wandelsport Instructeur waarbij ik mijn opgedane praktische kennis en kunde heb vertaald naar de theorie, en ben begonnen met trainingsgroepen om dit over te brengen op anderen. Iedereen is anders en heeft een eigen specifieke begeleiding nodig, ook al wordt vaak gesport in een groep, die persoonlijke aandacht wordt als prettig ervaren. Ik train en adviseer mensen met overgewicht, ik beleid snelwandelaars van beginneling en de Nederlandse top, train en geef cursussen Nordic Walking om de specifieke techniek aan te leren of te verbeteren, Sportief wandelaars, hardlopers etc.

Vanuit deze kennis en ervaring ben ik me nog meer gaan specialiseren naar het individu toe met : Sportmassage, TriggerpointCoach, Ayurveda massage en kinesiotaping. Ieder specialisme vult elkaar aan, daarom heb ik deze opleidingen ook gevolgd. Het zijn geen losse schakels maar vormt een ketting die in dienst staat van de cliënt. Vanuit het zicht van de cliënt gaan we kijken welke specialismen ingezet gaan worden, we gaan samen aan de slag aan de hand van een intake gesprek. Vanuit dit gesprek wordt duidelijk uitgelegd wat de plan van aanpak is, en wat van mij verwacht mag worden maar wat ik ook verwacht van de cliënt want samen gaan we aan de slag om gestelde doelen te realiseren. Balans is bij mij een toverwoord, en van daaruit wordt gewerkt, en we stellen haalbare doelen.

Diploma & Certificaten
 

Van mij als specialist mag je verwachten dat ik je uitleg geef over wat we gaan doen en waarom. De waarom vraag vind ik belangrijk zodat de cliënt ook weet waarom iets gedaan wordt, hierdoor ontstaat er een wisselwerking tussen specialist die ik ben met kennis en kunde en cliënt als specialist die zelf thuis ook aan de slag zou moeten gaan voor het maximale resultaat. Daarna gaan we samen aan de slag om gestelde doelen te realiseren.

Als mijn kennis en kunde niet toereikend is heb ik een heel netwerk van specialisten om me heen verzameld die hun sporen verdiend hebben. In onderling overleg kan een advies voor doorverwijzing mogelijk zijn.

Designed by Arthur Neulens