Nadat ik in 2009 de Allround Wandelsport Instructeur opleiding bij het CIOS succesvol had afgerond, ben ik begonnen met het geven van trainingen in diverse groepen, zoals Sportief Wandelen, Nordic Walking, Snelwandelen en Hardlopen. Tijdens deze trainingen, kwam ik er achter dat dit niet alles is om de mensen perfect te kunnen begeleiden naar hun gestelde doelen. Ik miste iets op het begeleidingsvlak, want als mensen ergens last van hadden, gaf ik hun wel het advies om wat minder hard te trainen, te rusten of even een alternatieve sport te beoefenen, maar wist niet of het een irritatie of beginnende blessure was, ik had te weinig kennis en ervaring met fysiologie en anatomie.

Door in 2012 de sport massage opleiding via het NGS te volgen ben ik hiermee aan de slag gegaan. In 2013 heb ik deze opleiding succesvol afgerond. Deze massage opleiding heeft me zoveel extra informatie gegeven dat ik nu een Personal Trainer ben geworden voor iedereen binnen de groepen en iedereen die mij om advies vraagt. Tijdens de sport massage opleiding ben ik ook in contact gekomen met mensen die al verder zijn in hun ontwikkeling, hierdoor ben ik direct verder gegaan met het volgen van de opleiding TriggerpointCoach, Kinesiotaping en Ayurveda massage.

Door het hele pakket aan praktische (top)sportkennis en kennis op sportmassage, triggerpointcoach en Ayurveda massage vallen alle puzzelstukjes in elkaar om de cliƫnt maximaal te begeleiden en adviseren naar een leven in balans, en om gestelde doelen te kunnen bereiken.

Voor een afspraak neem contact met me op (tel: 06-48944910).

Designed by Arthur Neulens