Personal Coach

Met mij als een Personal Coach die met je in de buitenlucht aan de slag gaat, zorgt ervoor dat je sneller jouw persoonlijke sportdoel bereikt. Want we willen allemaal afvallen, meer spierkracht, een betere condite en een mooier figuur. Of je wil graag trainen onder begeleiding voor extra resultaat, revalidae of geestelijk ongemak.

Een Personal Coach is er voor jou: om je te moveren en deskundig te begeleiden voor een sneller resultaat. Mijn jarenlange ervaring en kennis waarbij de persoonlijke aandacht ook aljd aanwezig is, krijgt bij een 1 op 1 training natuurlijk nog een extra dimensie. Ik als personal trainer zal je zeker prikkelen maar ook het principe van trainen bij brengen en je kennis laten maken met je eigen lichaam zodat je ook weet waarom resultaten er komen.

Elke training kan anders zijn omdat ik steeds op zoek zal gaan naar je zwakke schakel om deze sterker te maken. Mijn andere specialismen staan ook tot je beschikking zodat er een complete schil om jou heen komt om je bij te staan.

Designed by Arthur Neulens