GEDEELDE PASSIE

Ze kennen elkaar al jaren, via de atletiekvereniging Unitas in Sittard-Geleen. Het was op die plek waar ze beiden hun passie voor het bewegen vormgaven. Victor hield zich bezig met het onderdeel snelwandelen en Wilma met hardlopen. Beiden hebben hierin ruimschoots hun sporen verdiend en nu zetten ze met plezier hun kennis en ervaring in bij het begeleiden van anderen. Door met elkaar samen te werken wordt deze expertise versterkt.

Victor: "als coach en behandelaar zie ik veel mensen die een loopsport beoefenen. Zowel hardlopers alsook wandelaars. Voor hen is niet alleen een goede begeleiding en blessurebehandeling belangrijk maar ook het juiste advies over schoeisel en kleding. Dan is er maar een adres en dat is Wilma Running Hanrdloop- en wandeladviescentrum.

Wilma vult aan: "Steeds meer mensen kiezen ervoor om zich persoonlijk te laten begeleiden in het (sportief) wandelen en of hardlopen in combinatie met een algehele fysieke check-up, sportmassage, een plan voor gewichtafname, eventuele blessurepreventie of -behandeling, kortom het hele keten-pakket dat ervoor zorgt dat je niet alleen in beweging komt maar ook gezond in beweging blijft!

Het is dan fijn als je daarvoor niet naar tien verschillende instanties hoeft maar je bij een of twee professionals terecht kan. Ik adviseer onze klanten vaker om eens een kijkje te nemen bij Victor Mennen. Zo versterken we elkaar en bieden we meer service aan onze klanten"

Victor Mennen is gespecialiseerd in verschillende disciplines zoals nordic walking, snelwandelen, triggerpoint coach, (sport)massage, kinesio-taping en meer.


Designed by Arthur Neulens